Tevreden over de vele mogelijkheden van Taskmanager


De samenwerking met UNIDIS is nog pril maar Sabanoord accountants & adviseurs ziet de toegevoegde waarde van Taskmanager en modules uit de Plus Serie zeker in. Met deze tools kan onze onderneming haar bedrijfsprocessen nog effectiever inrichten, zegt Marcel Gritter. Marcel is begin 2012 via Bas Emmens van [NH] Automatiseringsdiensten met UNIDIS in contact gekomen.

 

> Overstappen
“UNIDIS kwam in beeld omdat ons kantoor een jaar geleden wilde overstappen naar UNIT4 Multivers PaperLess. We werkten al met UNIT4 Multivers Business Suite en UNIT4 Multivers. Maar met PaperLess kun je inkoop- en verkoopfacturen volledig geautomatiseerd inlezen in het administratiepakket. Bas Emmens en UNIDIS hebben ons prima begeleid bij de implementatie van dit softwarepakket.”
 
> Urencontrole
Sabanoord accountants & adviseurs heeft vestigingen in Assen, Paterswolde, Hoogeveen en Roden waar in totaal dertig personeelsleden werken. Sabanoord is specialist voor kleine en middelgrote MKB-bedrijven in onder andere de zakelijke dienstverlening, horeca, retail en agrarische sector. Sinds het begin van 2013 werkt het bedrijf met Taskmanager van UNIDIS. Marcel Gritter: “We gebruiken de tool voor de urencontrole van onze medewerkers. Ieder personeelslid krijgt automatisch een e-mailbericht als hij zijn urenstaat moet aanvullen. Maar we willen meer. Bijvoorbeeld automatische maandelijkse debiteurenoverzichten en een automatische, digitale verwerking van facturen. Wij zijn heel tevreden met Taskmanager, zeker gezien de vele toekomstige toepassingsmogelijkheden.”
 
> Voordelen online
Onlangs heeft Sabanoord een aantal klanten overgezet naar UNIT4 Multivers Online. Marcel Gritter ziet hier duidelijke voordelen voor zowel zijn bedrijf als de klant. “Accountants en belastingadviseurs kunnen de administratie direct inlezen zonder bewerkingen. Wanneer je maar wilt haal je de gewenste informatie naar boven en kun je managementanalyses maken. Met die analyses kan de klant weer zijn onderneming sturen. Wil het systeem optimaal werken, heb je wel goede paswoorden en inlognamen nodig. Wellicht dat UNIDIS ons hierbij kan adviseren.”
 

Sabanoord accountants & adviseurs | Zwedenlaan, 9403 DD Assen | 0592 - 318 252 | sabanoord.nl

arrowUp

Terug naar boven