UNIT4 Multivers Online naar versie 10.5


Op donderdagavond 27 november 2014 zal de Online omgeving van UNIT4 Multivers worden voorzien van versie 10.5.

Deze versie biedt de mogelijkheid om controle uit te voeren op de vrije ruimte m.b.t. de Werkkostenregeling (WKR) die vanaf 1 januari 2015 actief zal zijn. Daarnaast is deze versie voorzien van een vernieuwde manier om etiketten van uw relaties, debiteuren en crediteuren te kunnen afdrukken (bijvoorbeeld ook op een Dymo Labelprinter). Zeker met de decembermaand voor de deur (versturen van kerstkaarten en -attenties), een mooi moment voor deze vernieuwde optie.

De werkzaamheden zullen die avond starten om 18.00 uur en de gehele avond en nacht duren. Vanaf 18.00 uur zal de applicatie daarom ook niet beschikbaar zijn, tot vrijdagochtend 28 november 2014. Vanaf 07.00 uur kan er weer ingelogd worden en gebruikt gemaakt worden van UNIT4 Multivers Online.

NB: Hoewel het nog enkele weken duurt voordat het 27 november 2014 is, willen wij de installatie van deze versie nu reeds onder uw aandacht brengen. Enerzijds zodat u weet dat de controle WKR en de vernieuwde etiketten eraan komen, anderzijds omdat 27 november de laatste donderdag van de maand is. Die avond kunt u geen gebruik maken van de applicatie en u kunt die avond dus ook geen aangiftes BTW/ICP versturen vanuit UNIT4 Multivers Online.

Tevens zal vanaf donderdag 27 november 2014 de versie 10.5 beschikbaar zijn als download voor offline gebruikers van Multivers.
 

arrowUp

Terug naar boven