Belangrijke wijziging Unit4 Multivers (Accounting) Online


 

Er is een belangrijke technische wijziging aanstaande in Unit4 Multivers Online.  U heeft de aankondiging misschien al gezien, maar we willen graag benadrukken hoe belangrijk het is dat u van deze wijziging op de hoogte bent en op tijd met uw systeembeheerder overlegt.


 

Wat wordt gewijzigd?

Het IP nummer van de Unit4 Multivers Online omgeving verandert op 24 juni a.s. Het IP nummer is een uniek nummer waarmee de Unit4 Multivers servers op internet herkenbaar zijn. Het oude nummer is 193.109.234.1, het nieuwe nummer is 195.85.246.11
 

Waarom is dit zo belangrijk?

Vaak zal uw systeembeheerder het IP nummer ingesteld hebben in uw firewall, SPF record of mailserver. Met deze beveiligingsinstellingen geeft de systeembeheerder aan dat verzoeken vanuit de Unit4 Multivers Online server om verbinding te maken geaccepteerd moeten worden, zonder dat andere computers met andere IP nummers ongewenst toegang tot uw computers, netwerk of e-mailserver krijgen.

Als dit soort instellingen voor u van toepassing is en het IP nummer wordt niet aangepast dan is de kans groot dat Unit4 Multivers Online helemaal niet meer gebruikt kan worden, of dat functies zoals het digitaal documenten versturen vanuit Unit4 Multivers Online en digitaal facturen versturen vanuit de Unit4 Management Monitor niet meer werken.
 

Wat u moet doen:

U dient contact op te nemen met uw systeembeheerder met het verzoek (indien nodig) het IP-adres te wijzigen van het huidige 193.109.234.1, naar het nieuwe 195.85.246.11 per 24 juni 2017.

arrowUp

Terug naar boven