Unidis Golfevenement op 24 september 2015


Ook dit jaar organiseren we weer ons golfevenement voor vennoten / eigenaren van accountants- en administratiekantoren. Zoals elk jaar op de 4e donderdag van september. De dag bestaat uit een golftoernooi of -clinic en een informatief programma. U komt toch ook?

Lees hier meer en meld u aan!


 

Workshop ‘Ik wil/moet* veranderen’ door Jos Verheijden

We hebben deze keer gekozen om een workshop te organiseren met als thema “flexibel inspelen op veranderingen”. De markt voor financiële dienstverleners is al jaren aan het veranderen en ook voor administratie- en accountantskantoren staat er nog heel wat te gebeuren. In iedere presentatie wordt aangegeven dat advisering een steeds belangrijkere rol gaat spelen en ook komt de “cloud” om de hoek kijken. Maar hoe gaat ú nu om met deze ingrijpende veranderingen? Veel kantoren hebben het antwoord nog niet gevonden. U wel?

In Jos Verheijden hebben we een persoon gevonden die met passie mensen kan inspireren hun persoonlijke kracht te ontwikkelen. We willen u met deze workshop handvatten bieden om deze verandering met open ogen te bekijken. En zo stapje voor stapje tot een betere situatie te komen. 

Lees hier meer over de workshop van Jos Verheijden

arrowUp

Terug naar boven