Kennissessies voor medewerkers accountantskantoren


Ook dit jaar organiseert UNIDIS weer gratis kennissessies voor medewerkers van accountantskantoren. We hebben het volgende programma voor u samengesteld. Op deze pagina vindt u het inschrijfformulier. Graag tot ziens!
 

9.00 uur: Ontvangst

9.30 uur: De kracht van stamgegevens in UNIT4 Multivers
Door Sjaak Groenen (consultant, UNIDIS)


In UNIT4 Multivers wordt gebruik gemaakt van diverse stamgegevens. Grootboek, debiteuren- en crediteuren zijn hiervan de bekendste en meest gebruikte. Toch zijn er nog veel andere stamgegevens die u kunt gebruiken om meer inzicht te creëren voor uw cliënten, maar ook voor uzelf. Denk hierbij aan kostenplaatsen, dossiers, kengetallen en het rubriceringsschema. We merken dat deze gegevens in de praktijk te weinig gebruikt worden, terwijl de rapportagemogelijkheden veel groter worden bij het correct gebruik. In dit uur leert u de mogelijkheden van het gebruik van de administratieve stambestanden. Van kostenplaatsen, dossiers en rubriceringen, tot aan het gebruik van vrije velden en artikelgroepen. We dragen praktijkcases aan om te illustreren welke voordelen het gebruik van bepaalde stamgegevens voor u en uw cliënt heeft. Het resultaat is dat u uw cliënt vooraf juist kunt adviseren, begeleidt bij de administratieve organisatie en door een correcte werkwijze het gewenste administratieve inzicht krijgt.

10.30 uur: Haal meer uit de samenwerking met UNIDIS
Door Patrick Koonings (UNIDIS)


We zijn al enkele jaren bezig met het opbouwen en verbeteren van de relatie met accountantskantoren. Deze kennissessies zijn één van de vele initiatieven die daaruit voort zijn gekomen. Toch zien we nog voldoende ruimte voor verbetering en zodoende zijn we altijd op zoek naar nieuwe en bestaande relaties die samen met ons hun visie op de toekomst willen ontwikkelen. We laten u zien wat UNIDIS voor u en uw cliënt kan betekenen.

11.00 uur: Koffiepauze

11.30 uur: De toekomst van UNIT4 Multivers
Door Paul van Riesen (UNIT4) en Patrick Koonings (UNIDIS)


UNIT4 introduceert de eerste fase van web-based UNIT4 Multivers: Management Monitor. Deze eerste fase is bedoeld om al uw cliënten, waarvan de administratie online bij UNIT4 gehost wordt, inzicht te geven d.m.v. een online dashboard. Ook voor uw cliënten die geen eigen UNIT4 Multivers licentie hebben. Daarnaast  laten we u kennismaken met enkele rapportagemogelijkheden voor de grotere cliënten die zelf boeken.

12.15 uur: Afsluiting en mogelijkheid tot het stellen van vragen

 

Locaties:

 4 november, Alphen aan den Rijn
11 november, Akersloot
13 november, Uden
18 november, Spier-Dwingeloo (in samenwerking met [NH] automatiseringsdiensten)
19 november, Roermond
25 november, Gilze
27 november, Apeldoorn

 

Op deze pagina vindt u het inschrijfformulier

arrowUp

Terug naar boven